Schoolboeken

De school ontvangt van de overheid een vergoeding voor de aanschaf van schoolboeken en ander lesmateriaal. Ouders en verzorgers hoeven daarvoor dus niet te betalen. Onder lesmateriaal verstaan wij:

• schoolboeken, werkboeken, project- en tabellenboeken;
  • examentrainingen/bundels, eigen leermateriaal van de school, bijbehorende cd's en/of dvd's;
  • digitaal leermateriaal (de kosten van licenties) die een leerling in dat jaar nodig heeft;
  • distributiekosten;
  • verbruiksmaterialen zoals tekenpapier, verf, hout en metaal.

Bestellen boeken

Het Montaigne Lyceum heeft over de levering van de boeken afspraken gemaakt met Van Dijk Educatie.

U dient de boeken via internet zélf te bestellen bij deze leverancier. Deze bezorgt de boeken voor het begin van het schooljaar thuis. Aan het einde van het schooljaar leveren leerlingen de boeken weer in. Als deze beschadigd zijn, krijgt de leerling een rekening van Van Dijk toegestuurd.