De Montaigne leerlingenraad

Hallo allemaal,

Wij zijn de Leerlingenraad van het Montaigne Lyceum.

De Leerlingenraad is er voor alle leerlingen van onze school. Hierdoor hebben we een breder netwerk en veel ruimte voor creatieve oplossingen. We willen de school een prettige en veilige plek maken voor iedereen! Wij kaarten eventuele problemen aan bij de schoolleiding en zoeken (gezamenlijk) naar de beste oplossing.

Als je zelf een opmerking en/of probleem hebt en je denkt dat wij je kunnen helpen, stuur dan een mailtje naar leerlingenraadml17 [at] gmail.com of neem contact op met een van de leerlingenraadvertegenwoordigers.

De leerlingenraad-leerlingen

• Joël Hendriks(5V), Samea Pattipawaej(5V), Tessel van Bergenhenegouwen(5V)
  • Deniz Sözeri(4V) voorzitter, Jeremy Lau(4V), Ozair Hamid(4V), Stéven van Dijk(4M), Vincent Moorman(4M)
  • Anaïs Prince(3V), Nout Noordhoek Hegt(3V) notulist
  • Animesh Dhoen(2K)
  • Bünyamin Çelik(1M), Cristian Ceballos(1M), Jochem Brouwer(1V), Vincent Hoogenraat(1M)

Voorzitter en Notulist

Wij zijn Deniz en Nout, voorzitter en notulist van de Leerlingenraad.

De Leerlingenraad is opgericht om de leerlingen in onze school een stem te geven en zo gehoor te geven aan hun wensen en problemen. Goede communicatie en samenwerking tussen leerlingen en docenten is daarbij van groot belang. Binnen een groeiende school lopen we soms tegen nieuwe en onverwachte problemen aan. Met de Leerlingenraad kunnen wij dit aankaarten en verbeteren.

Zo streven we naar een school van, voor en door iedereen!