Domein- en leerlingenraad

Wij hechten zeer aan de meningen en ideeën van onze leerlingen. Elk domein heeft een domeinraad, waarin alle leerlingen die geïnteresseerd zijn kunnen meepraten over schoolzaken. Een docent zit de domeinraad voor. De leerlingen uit elke domeinraad kiezen een vertegenwoordiger voor de leerlingenraad. Deze raad komt vijf keer per jaar bijeen en vergadert met de directie en docenten over actuele thema’s en onderwerpen die de leerlingen belangrijk vinden of waarover de directie advies van de leerlingen wil inwinnen.

De Montaigne leerlingenraad

Hallo allemaal,

Wij zijn de leerlingenraad van het Montaigne Lyceum.

De leerlingenraad is er voor alle leerlingen van onze school. Hierdoor hebben we een breder netwerk, en veel ruimte voor creatieve oplossingen.

We willen de school een prettige en veilige plek maken voor iedereen!
Wij kaarten eventuele problemen aan bij de schoolleiding, en zoeken (gezamenlijk) naar de beste oplossing.

Als je zelf een opmerking en/of een probleem hebt en je denkt dat wij je kunnen helpen, stuur dan een mailtje naar leerlingenraadml17 [at] gmail.com (subject: Leerlingenraad%20Montaigne%20Lyceum)  of neem contact op met de leerlingenraadvertegenwoordiger in jouw klas.

De leerlingenraad-leerlingen

• Pien Mulder (6v) voorzitter, Arlène van Steijn (6V) notulist , Cato van Lieshout (6V)
  • Joël Hendriks (4V), Furat Al-Sheikh (4V), Tessel van Bergenhenegouwen (4V)
  • Deniz Sözeri (3V), Naomi Zwaneveld (3V), Femke van der Plas (3V), Jeremy Lau (3V), Ozair Hamid (3V)
  • Sem van Noort (3H)
  • Vincent Moorman (3M), Stéven van Dijk (3M)
  • Victor Bronkhorst (2V), Nout Noordhoek Hegt (2V)

Voorzitter en Notulist

Hey, wij zijn Pien en Arlène, voorzitter en notulist van de leerlingenraad. We hebben de leerlingenraad opgericht, omdat wij het heel belangrijk vinden dat leerlingen gehoord worden binnen de school. Goede communicatie en samenwerking tussen leerling en docent is een van onze prioriteiten. Binnen een groeiende school lopen we soms tegen nieuwe en onverwachte problemen aan. Met de leerlingenraad kunnen wij dit aankaarten en verbeteren.