Studie- en beroepenmarkt

11 oktober 2018

Op dinsdag 13 november 2018 organiseert het Montaigne Lyceum de jaarlijkse Studie- en Beroepenmarkt voor de leerlingen van klas 2-3-4 mavo/kader, klas 3-4-5 havo en klas 3-4-5-6 vwo.

De Studie- en Beroepenmarkt geeft de leerlingen en hun ouders de mogelijkheid om samen informatie te verzamelen rond een vervolgstudie.

Daarnaast maken de leerlingen kennis met diverse soorten ROC’s, HBO scholen, universiteiten en andere opleidingsmogelijkheden in de regio en daarbuiten.

Ook dit jaar komen er oud-leerlingen van het Montaigne Lyceum om iets te vertellen over hun ervaringen in het middelbaar- en hoger onderwijs.

Ze kunnen informatie geven over de studie op zich, maar ook over de aansluiting van ons onderwijs naar het vervolgonderwijs.

De avond wordt georganiseerd in het kader van loopbaanoriëntatie en speelt een belangrijke rol in de keuze voor sector/profiel of vervolgopleiding.

Graag zien wij de leerlingen en hun ouders op 13 november aanstaande vanaf 19.30 uur in het Montaigne Lyceum.

In de downloads vindt u:

• De flyer studie- en beroepenmarkt 2018
  • Informatie decanaat 4kader 2018
  • Aanmeldformulier oud-leerlingen t.b.v. studie- en beroepenmarkt