Infoavond 3h/v 6 november

24 september 2018

Op het Montaigne Lyceum vinden wij persoonlijk contact met ouders erg belangrijk. In het schooljaar organiseren wij diverse informatiemomenten voor de ouders van onze leerlingen.

Havo/vwo onderbouw

Dinsdag   6 november  19.00-19.30 uur, infoavond 3 havo (profielkeuze)

Dinsdag   6 november  19.45-20.15 uur, infoavond 3 vwo (profielkeuze)

Ter informatie: de parkeerruimte is beperkt en het parkeren voor de school is betaald parkeren. Wij adviseren u dan ook op de fiets te komen of de auto te parkeren op het terrein van het Hofbad (gratis).

Voor zover er plek is op de parkeerplaats van de school verzoeken wij u bij de slagboom bij de sportschool te bellen zodat de slagboom voor u kan worden open gedaan. Indien de parkeerplaats vol is zal een andere parkeerplaats moeten worden gezocht.

Voor alle andere activiteiten en data verwijzen wij u graag naar de jaaragenda, te downloaden van onze site www.montaignelyceum.nl.