Welkom op het Montaigne

Kennismaken & reserveren

Een keuze maken voor een nieuwe middelbare school doe je niet zomaar. Het is logisch dat je, ook in corona-tijd, graag rond wilt kijken en andere leerlingen wilt spreken om zo echt een gevoel te krijgen bij de school. Daarom hebben wij onze kennismakingslesjes en onze open dag zo georganiseerd dat je corona-proof en dus op een veilige manier gewoon naar de school toe kunt komen. Voor alle activiteiten die georganiseerd worden hanteren wij vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM.

Wil je nog een persoonlijk gesprek met één van onze docenten, stuur dan een mail naar info@montaignelyceum.nl Wij plannen een Teams-afspraak voor je in.

Voor het schooljaar 2021-2022 kunnen wij in de havo- en vwo-afdeling alle plaatsbare leerlingen met een havo advies, een havo/vwo advies of een vwo advies aannemen.

Leerlingen LIVE

Op 3 februari verzorgden enkele leerlingen van het Montaigne Lyceum een live-uitzending waarin de leerlingen de kijkers op hun eigen manier kennis lieten maken met het Montaigne Lyceum. Tijdens de live uitzending gingen zij op onderzoek uit in de school, spraken met leerlingen en leraren en was er gelegenheid om vragen te stellen.

Klik hier om de uitzending (nog eens) te bekijken.
Heb je naar aanleiding van de uitzending nog vragen, stuur deze dan via de mail naar info@montaignelyceum.nl of via Wathsapp (06-15899940).

Klik op de afbeelding voor een virtuele tour door het Montaigne Lyceum.

Op 11 en 14 januari vonden de online kennismakingslessen plaats.

Hieronder een kleine impressie.