Te laat komen: 3-6-9 regeling

• Een leerling die te laat is, haalt bij de receptie een te laat briefje. Leerlingen die meer dan 20 minuten te laat zijn, worden absent gemeld.
  • Een leerling die voor een 3e en 6e keer te laat komt, krijgt van de receptioniste te horen dat het de 3e of 6e keer is en dat hij zich de volgende dag om 7.45 uur moet melden bij de receptie.
  • Een leerling die voor een 9e keer te laat komt, krijgt van de receptioniste te horen dat het de 9e keer is en dat hij zich de volgende twee dagen om 7.45 uur moet melden bij de receptie. De leerling wordt gemeld bij Leerplicht.
  • Bij 12/15/18 enz. te laat moet een leerling zich twee keer om 7.45 uur melden bij de receptie.  De leerling wordt gemeld bij Leerplicht.
  • Meldt de leerling zich niet dan neemt de conciërge contact op met de teamleider. De teamleider maakt met de leerling de afspraak om op dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur na te blijven (onder toezicht).

Zie ook onze algemene schoolafspraken.