Slim.nl voor Montaigne leerlingen 

 

Samen met Slim.nl hebben wij ervoor gezorgd dat leerlingen van de Esloo Onderwijsgroep de nieuwste versie van het Microsoft Office-pakket gratis kunnen downloaden.

Het Office-pakket mag thuis geïnstalleerd worden op vijf vaste en vijf mobiele apparaten! Dit kan omdat wij als school een overeenkomst hebben met Slim.nl en Microsoft.

 

Hoe werkt het?

1.     Ga naar slim.nl
 

2.     Laat uw kind een account aanmaken op deze pagina

 

3.     Uw kind ontvangt een bevestigingsmail met downloadinstructie. Let op: dit kan tot een uur duren

 

4.     Volg de stappen in de bevestigingsmail en installeer Microsoft Office gratis op vijf vaste en vijf mobiele apparaten.

 

 

Wat is Slim.nl?

Slim.nl is de ICT-webwinkel met onderwijskorting, exclusief voor leerlingen en docenten van middelbare scholen en MBO-instellingen. Zij kunnen bij Slim.nl terecht voor legale software, hardware en accessoires, van merken als Microsoft, Adobe en Apple. Vanwege de speciale overeenkomsten die Slim.nl voor het hele Nederlandse onderwijs afsluit met (software)leveranciers, betalen leerlingen en medewerkers via Slim.nl veel minder voor hun software dan bij andere winkels. Soms, zoals in het geval van Office, wordt de software zelfs gratis aangeboden.