Op de grens tussen Nootdorp en Den Haag ligt een moderne en veilige school: het Montaigne Lyceum. Persoonlijke aandacht voor leerlingen en de mogelijkheid om op verschillende manieren onderwijs te kunnen vormgeven maakt de school uniek en spreekt veel docenten aan. De school groeit flink en we zijn op zoek naar vakmensen met een vernieuwende kijk op onderwijs.

 

Ben jij een ervaren docent, die graag meer autonomie en ruimte krijgt in het vormgeven van onderwijs dat bij deze tijd en bij jou zelf past? Of ben jij juist een beginnend docent met frisse en moderne ideeën die staat te popelen om ze vorm en inhoud te geven op een eigentijdse school?

 

Het motto van het Montaigne Lyceum is ‘leren van jezelf, leren met elkaar en leren in de wereld’.
De school is georganiseerd in teams die verantwoordelijk zijn voor een groep leerlingen en in secties die verantwoordelijk zijn voor een vak.

 

 

Met ingang van 1 september 2019 zijn wij op zoek naar een

 

  • Docent aardrijkskunde 2e graads, 0,5 fte (tijdelijk met uitzicht op vast)
  • Docent aardrijkskunde 2e graads, 0,6 fte (het betreft een tijdelijke aanstelling in verband met zwangerschapsvervanging van 1-10-2019 tot en met 20-1-2020

 

Als je interesse hebt in een van deze vacatures, ontvangen wij graag je e-mail met motivatie en CV.

Stuur deze s.v.p. voor 22 juli 2019 naar het secretariaat van het Montaigne Lyceum, t.a.v. mevrouw Gerry Buursink, g.buursink [at] montaignelyceum.nl (subject: vacature%20Montaigne%20Lyceum) ().

Informatie over de school vind je op www.montaignelyceum.nl.

 

 

 

Informatie over de school vind je op www.montaignelyceum.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures en/of een advertentie wordt niet op prijs gesteld